Идеи за монтиране

Къде можете да монтирате щори Екстериас?

Екипа на Екстериас решихме да ви дадем няколко предложения за места на които могат да бъдат монтирани предлаганите от нас щори.

В наши дни все повече хора търсят начини да превърнат своя дом в уютно място. Затова, превръщането на определени части от дома ни в удобни и елегантни места, се превръща в важно изискване. Щорите Екстериас са една страхотна и достъпна идея за тези, които търсят начин да подобрят местата за почивка и отдих. Щорите са много полезен елемент в дома, който ни помага да контролираме нива на слъчевата светлина  темепературата както и предпазва домът ни от насекоми. 

Монтиране на Балкон

Ако разполагате с балкон, можете да го превърнете в уютно място за отдих и релакс. Като създадете сенчесто пространсто и в същото време се възползвате от друго предимство на щорите което позволява вентилация на въздуха. По тозин начин ще може да се насладите максимално като добавите хубава книга и питие.

щори балкон

Барбекю или Пергола

Ако искате да създаде уютна зона за отдих във вашия двор щорите Екстериас са чудесна опция Така ще разполагате с кътче в което ще можете да контрилирате слъчевата светлина, създавайки идеална среда за релаксация. Когато настъпи есенно-зимния период, можете да демонтирате щорите за няколко минути.

пергола щори

Монтиране на веранда

Щорите Екстериас биха подобри вашата веранда както визуално така и функционално, с тях вие ще си осигурите поверителност ще можете също така да защите верандата си от слъчева светлина, насекоми, вятър и дъжд.

щори веранда

Използване като вътрешни щори

Нашите щори могат да се използват и като вътрешни щори, ще получите едно важно предимство с което другите вътрешни щори не разполагат, а то е че ламелите вънаги се връщат във първоналния си вид, при манипулация те не могат да бъдат огънати заплетени или да вземат не добре издържан естетически вид.

Щорите са идеално решение за хотели, заведения, търговски помещения.

щори заведение

С избора на щори Екстериас ще получите много предимства.

Изключително лесния монтаж ще ви спести време и услия, което ще ви позволи бързо монтиране и демонтиране през студените месеци. Ще защитите вашите зони за отдих от насекоми и слънчеви лъчи, но в същото време чрез специалната си функция да пропуска въздуха вашата зона ще бъде винаги със свеж въздух. Предлагаме собствен продукт, което прави щорите Екстериас най-достъпни на пазара.

Scroll to top