Удобство, устойчивост и екологичност

Външни PVC щори Екстериас: удобство, устойчивост и екологичност

Комфорт, сигурност и екология с външни PVC щори  Екстериас

Щорите, са изработени изработени от високачествена пластмаса, който ще ви осигури голяма сигурност. Това се дължи на факта, че пвц материалът е изключително устойчив на времето и неблагоприятните атмосферни условия. Външните PVC щори от Екстериас ще ви осигурят уютна атмосфера в дома ви. Друга от основните характеристики на външните щори Екстериас е, че са изкючително лесни за монтаж.
В домове, в които живеят деца или възрастни хора, външните щори Екстериас са силно препоръчителни, най-вече защото се отварят и затварят лесно. Външните щори Екстериас са устойчиви на удари и са много трудни за манипулиране, тъй като ламелите им винаги се връщат в първоначалното си състояние без никакви повреди.

Външни ПВЦ щори - разлика меджу две щори

Екология
Въшните щори Екстериас са екологичен продукт, тъй като може да се рециклира на сто процента. При производствното им не се генерират никакви замърсяващи емисии. През 21 век проблеми с климата са неотложни, така че когато избирате външните PVC щори от Екстериас, ще помогнете за намаляване на отрицателното въздействие върху околната среда, което другите материали генерират. Също така, тъй като имат дълъг експлоатационен живот (според експертите те могат да издържат до 50 и повече години), материалът от който са произведени, почти никога не се намира като остатъчен твърд градски отпадък.

Почистване
Щорите от Екстериас са много лесни за поддръжка и се почистват лесно. Просто от време на време почиствайте с влажна кърпа с неагресивни продукти, а ние гарантираме ,че щорите в дома ви ще изглеждат толкова сияйни, колкото и първия ден.

Външни ПВЦ щори - почистване на щори

В заключение, външните PVC щори Екстериас са удобни, екологични и предлагат висока степен на сигурност и комфорт в дома или офиса

Scroll to top